Ce sa mai zic, am trecut cu totii prin asta – liceu, bac si cacaturi-, pentru unii a fost placut, pentru altii mai putin placut. Acuma, cand incetul cu incetul se pune praful pe cele intamplate in acea perioada, ramane totul o experienta unica si de neuitat.

Eu fac parte din categoria celor care nu le-a prea placut. Mi se parea destul de “fake”, iar relatiile dintre colegi mai degraba formale. In decursul a patru ani nu am vazut decat “kids” chinuindu-se sa para cat mai maturi si cu cat incercau mai tare cu atat pareau mai disperati.

Pozele de fata descriu cele mai importante momente de pe ultima suta de metri a liceului (fotoshooting-ul pentru album, banchetul mic si banchetul propriu-zis) si incearca sa recreeze imaginea pe care am avut-o asupra liceului si sa zica: “Asta a fost.”

Tudor Borduz - Tinerete azi Tudor Borduz - Tinerete azi Tudor Borduz - Tinerete azi Tudor Borduz - Tinerete azi Tudor Borduz - Tinerete azi Tudor Borduz - Tinerete azi Tudor Borduz - Tinerete azi Tudor Borduz - Tinerete azi Tudor Borduz - Tinerete azi Tudor Borduz - Tinerete azi Tudor Borduz - Tinerete azi Tudor Borduz - Tinerete azi Tudor Borduz - Tinerete azi Tudor Borduz - Tinerete azi Tudor Borduz - Tinerete azi